close
Разни

Горещ тренд: жив корал – цветът на 2019

coral

Световни психолози твърдят, че цветовете имат огромно влияние върху настроението ни. Тазгодишният цвят за 2019 е нежният коралов цвят, избра институтът „Пантон“. Вече няколко години цветът е в центъра на модните тенденции.

Някои жени се колебаят да изберат този цвета жив корал, понеже обикновено се описва като „дързък“, или „специфичен“. Но защо не излезем от зоната си на комфорт и не пробваме нещо ново?!

Кораловият цвят повдига настроението и зарежда с положителни емоции. Дава прилив на енергия, но и  може да ви накара да изглеждате зашеметяващо.

Комбинирането на този цвят с други е доста специфичен.
Любимите комбинации на стилистите, на които можете да заложите са с бяло или черно.

Например, един бял панталон, или пола би си подхождал страхотно с риза в коралов цвят.

Бижутата също оказват голямо влияние на външния вид. В този случай можете да заложите на златни, или сребърни елементи.

Ако искате да експериментирате и да бъдете смели с аксесоарите, зеленият, синият и небесно-синият цвят могат да ви предадат изразителен вид.

5 съвета от топ стилисти:

  1. Избягвайте да комбинирате повече от 3 цвята с този ансамбъл, тъй като прекалените експерименти могат вместо да украсят, да развалят образа, който желаете да постигнете.
  2. Избирайте всички елементи от тоалета си с  внимание на всичко, дори на най-малките детайли.
  3. Кораловият цвят може също да се комбинира отлично с цвят горчица, теракота и жълто.
  4. Не се колебайте да комбинирате различни цветове с кораловото. Можете да постигнете както небрежен и стилен образ, така и изискан делови вид, подходящ за строг дрескод.
  5. Разчупете външния си вид и бъдете смели. Крайният резултат може да ви изненада.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response