close
Дамска мода

5 начина да комбинираме тениски

142536-OT8BKC-475

Какво по-хубаво, от това да намерим перфектния баланс между удобството и запазването на деловия дрескод. Много от нас се колебаят, когато стане въпрос за комбинирането на тениски с други видове дрехи. Истината е, че тениските могат да се комбинират по безброй много начини.
Ето и няколко идеи за дамите, с които да изглеждате безупречно, но все пак да запазите комфорта си:


Дами, случвало ли ви се е да искате да изглеждат делово…но не прекалено делово?!
Ще ви покажем няколко варианта, с които можете да разчупите прекалено официалния дрескод с една съвсем обикновена дреха!

1. Всички знаем, че черният костюм никога не излиза от мода. Но една бяла тениска може да ви предаде онази нотка индивидуалност, от която имате нужда, за да постигнете визия, подходяща както и за офиса, така и за следобедната ви разходка с приятелки.


2. За още по-свеж вид можете да експериментирате с цветовете. Бъдете дръзки и смели! Опитайте нови комбинации на цветове. Ще останете изненадани!


3. За по-ежедневен вид можете да заложите на класическите сини дънки с бяла, черна или друг цвят тениска. С подходящо аксесоари можете да постигнете прекрасен вид дори с най-обикновени дрехи.

4. Искате да направите забавна комбинация от дрехи, но се страхувате, че няма да си подхождат? Не се притеснявайте! Поемете риска и пробвайте да комбинирате официална или ежедневна пола с цветна тениска. Можете да развихрите въображението си и да постигнете нещо зашеметяващо! 

5. Когато искате да излезете на разпускаща разходка в парка, можете да заложите на спортен сет, или дори нещо по-екстравагантно, с подходяща тениска и кецове или маратонки за завършък.


Пролетта е тук. Слънчевото време и топлите лъчи ни обливат и вече имате още една причина да си купите още една тениска. Ще намерите страхотни находки в сайта на DressYou.bg!
Побързайте, намаленията са валидни само до 17.02.2019.


kapanova

The author kapanova

Leave a Response