close
idei_za-podaraci

Освен много настроение и вълнение, празниците неминуемо внасят и доза стрес и притеснение. Дали ще успеете да купите подаръци за всички, дали ще уцелите онова, което ще зарадва ваш близък, познат или колега и т.н. Ако и вие сте от онези, които по принцип или по стечение на обстоятелствата купувате подаръци в последния момент сме ви приготвили няколко идеи, които да улеснят избора ви.
Подаръкът е нещо много индивидуално и лично. Той зависи от много неща, измежду които човекът, който избира подаръка, от човека, за когото е предназначен както и от връзката помежду им и колко добре се познават.

Някои хора предпочитат да получават преживявания вместо предмети, други пък харесват да бъдат изненадвани и да тестват другите, доколко добре ги познават. В каквато и ситуация да се намирате има неща, които биха се харесали и дори да звучат като „стандартни“ подаръци вие можете да изберете нещо оригинално и единствено.

Вижте какво ние избрахме за него и за нея.

За нея

При дамите има няколко неща, които работят безотказно. Разбира се зависи от предпочитанията, възрастта на дамата и връзката с нея, но въпреки това жените обичат да бъдат изненадвани и оценяват подаръците избрани с внимание. Бихте впечатлили дама с персонално отношение и подарък, който пасва на нейните интереси.

Нещо сладко

Със сигурност никога няма да сбъркате ако подарите на жена нещо сладко. Луксозна кутия бонбони и бутилка хубаво вино са чудесен избор за колежка, бизнес партньор или дама, която не ви е достатъчно близка, за да познавате личните й интереси. Сладкото винаги оправя настроението, а виното може да се сподели с близки и приятели. Това е универсален подарък, но и много мил и хубав жест.

Бижу

Бижутата са чудесен избор. За майка или свекърва бихте могли да заложите на перли, тъй като те стоят изискано носени от по-възрастни дами. Ако избирате подарък за приятелка или съпруга можете да погледнете кутията й за бижута и да видите какво предпочита. Обиците са чудесен избор, дори да не уцелите модела, който тя ще носи всеки ден със сигурност ще има повод, в който вашият подарък да бъде използван с радост.

idei_za-podaraci_1

Парфюм

Макар много хора да смятат този подарък за много личен и да го избягват с думите „Не съм сигурен/а какви аромати ще се харесат“, това не бива да е пречка. Много дами слагат парфюм според повода, сезона, настроението и в никакъв случай не се ограничават до само един парфюм в колекцията си. Дори да изберете по-тежък аромат, той би стоял чудесно за вечеря или официално събитие, леките аромати пък са добра идея за ежедневен, летен или пролетен, ненатрапчив парфюм. Така че практически не може да сгрешите с избор на аромат. Парфюмът е подходящ подарък за и мъже и за жени.

Книга

Дори да не купувате подарък за страстен читател, всеки има интереси в дадена област, в която можете да откриете интересно и полезно четиво. Мода, езотерика, рецепти, красота и т.н. изборът е голям. А коя от нас не обича да чете интересна книга в дъждовните или студени дни, на плажа, в метрото. Поводите са много, а книгата е идеалната компания за много от тях.

За него

Мъжете са прагматични и харесват практичните подаръци. Затова биха се зарадвали на неща, които ще им послужат и ще направят живота им по-лесен и приятен.

Шал

Шалът е абсолютно необходим през студените, зимни дни, затова качественият, топъл шал е чудесен подарък за всеки мъж. Можете да го комбинирате с ръкавици или шапка в същия цвят и определено няма да сбъркате.

Пуловер

Отново едно полезно допълнение към гардероба, което може да се ползва веднага. Изберете едноцветен, семпъл, топъл и удобен пуловер, който да отива на дънки или спортен панталон. Избягвайте забавните пуловери с щампи и прекалено шарените такива, освен ако не сте решили да се пошегувате с колега или приятел.

Часовник

Часовникът е един хубав и желан от много мъже подарък, но за него трябва да отделите по-голям бюджет. Ако искате да подарите нещо, което да остане за спомен изберете наистина качествен и скъп часовник. Ако мъжът, за когото го избирате често сменя часовниците и ги ползва повече като моден аксесоар, можете да изберете нещо в средната ценова категория, но с оригинален дизайн. Чудесен избор за съпруг, баща или син.

Портфейл

Класически подарък, но винаги признак на добър вкус. Подарете хубав, кожен портфейл с пожелания винаги да е пълен и определено ще зарадвате всеки мъж.

За тези от вас, които все още не са купили подаръци или се колебаете, надяваме се да сме ви дали добра идея с какво да зарадвате някого. Не забравяйте, че най-важното е, не колко скъп е подаръкът ви, а жестът и вниманието, с което сте го избрали.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response