close
Разни

Как се приготвят различните зодии за посрещане на новата година

zodii

Около седмица остана да новата година и всички са в трескава подготовка. Ние решихме да споделим с вас наблюденията си как различните зодии се подготвят за празника.

КОЗИРОГ

По това време на годината за тях празникът не спира, защото освен всичко друго имат и рожден ден. Затова планирането започва с това дали празниците ще се честват накуп или на няколко части. Подаръците са много, а настроението е прекрасно, затова козирозите не се напрягат прекалено, а се впускат в празненствата с рогата напред.

ВОДОЛЕЙ

Подготовката при тях е внимателна и отнема дълго време. За представителите на тази зодия важи правилото, че както посрещнат новата година така и ще я прекарат затова дават всичко от себе си празненството да е запомнящо се, а те самите да са в най-добрата си форма.

РИБИ

Рибитие не знаят как ще оптразнуват настъпването на новата година и планирането им е доста сложно. От тях може да очаквате решение в последния момент или по-скоро някой да ги изненада с нещо непредвидено.

ОВЕН

Тези рогати представители на зодиака са измислили куп екзотични и нестандарти забавления за себе си и близките по празниците. Дори бюджетът да е ограничен, за овена няма проблем. Подготовка не е необходима, нещата се случват ей така, важното е да има настроение.

ТЕЛЕЦ

Празникът е планиран още преди няколко месеца, телецът знае къде ще отиде, с кого и какво ще облече. Приготовленията започват седмици по-рано, а най-важното е, че храната ще е много и все вкусна.

БЛИЗНАЦИ

Новата година идва внезапно, те не са подготвени разбира се, но за нула време ще се приведат във вид, ще украсят всичко, ще сготвят (макар всички магазини да са затворени) и накрая ще релаксират на дивана с чаша шампанско в ръка.

zodii_1

РАК

За раците новата година е тих семеен празник с близките, а повечето време прекарват в колебание дали подаърците им ще се харесат. Всичко останало зависи от количеството алкохол.

ЛЪВ

Лъвът чака с нетърпение празниците, защото се е подготвил много добре. Неговите гости ще са обркъжени от всичко най от храната до забавленията. Не щади средства за да е всичко възможно най-впечатляващо. Все пак царят на животните празнува царски.

ДЕВА

Девите обичат празниците и ги организират с много ентусиазъм. Въпреки това не се учудвайте ако ви въвлекат в изненадващ ремонт на дома, за да започнат начисто новата година.

ВЕЗНИ

Везните винаги имат няколко варианта за Нова година и още резервни. Само че не могат да изберат! Накрая махват с ръка и се забързват към най-близкия купон. Колебанието води до мъдри решения понякога.

СКОРПИОН

Представителите на тази зодия са едни от най-старателните, когато става въпрос за приготовления. Скорпионите трябва да са звездите на вечерта и основната атракция, затова вадете пайетите и светлините!

СТРЕЛЕЦ

Стрелците излизат с извинението, че на Нова година ще спят и така всяка година, но накрая нещата винаги свършват щуро и необичайно. Това са едни истински купонджии под прикритие.

Независимо от зодията пожелаваме на всички весело посрещане на новата година и нека звездите да са добри към всички нас през цялата 2017-та.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response