close
Разни

Какво ще е модерно през 2017 година

kakvodanosim.dressyou.bg

Новата година вече дойде, а с нея и желанието за нещо ново в гардероба и във визията ни. През изминалата 2016-та видяхме много модни тенденции, които смело се наложиха, но за съжаление ще си останат в миналото. Много от тях ще бъдат забравени, а на тяхно място ще видим много интересни и смели съчетания, цветове и модели.

Предлагаме ви да надзърнем заедно зад завесите на бляскавите, модни дефилета и да видим какво ще донесе в гардеробите ни тази година.

Тя обещава нови цветове, модели, кройки и материи. Разбира се всеки сезон носи своите специфични багри и съчетания, за това ще споделим с вас какво ще е модерно през пролетта и лятото на новата година.

kakvodanosim.dressyou.bg

Практичен шик

Топлите, зимни дрехи ще бъдат бавно изместени от един нов и доста изчистен пролетен силует. Милитъри стилът си отива и ще бъде заместен от един много женствен, но и практичен стил. Той ще се характеризира с много и големи джобове върху семпли дрехи. Камуфлажни принтове и палитра от неутрални тонове ще омекотят този иначе изчистен силует.

kakvodanosim1.dressyou.bg.jpg

Полъх от Прованс

През пролетта на 2017-та ще можем да се радваме на комфортни дрехи от естествени материи, които ще са класически и изключително удобни. Стилът ще напомня на летните дни в Прованс. Материите ще са леки с широки форми, които могат да се съчетават чудесно с аксесоари от слама и едри, естествени влакна, които пък ще дават усещане за безгрижие.

kakvodanosim2.dressyou.bg

Морски ноти

Когато заговорим за морски принтове, не можем да подминем класическата комбинация от червено, тъмносиньо и бяло. През новата година обаче, ще видим тези цветове пречупени през мнодерни, графични импровизации. През лятото очакваме смели съчетания на тези цветове в комбинация с раета, гума и въжени детайли.

kakvodanosim3.dressyou.bg

Цветове

Основните цветове тази година ще са леки, ефирни и практични. Светлите нюанси на сивото и сниьото ще са много прерпочитани както и свежият зелен цвят, който бе обявен за цветът на 2017-та година. Пастелите също ще греят през тази година, като ще оставят място за интересни съчетания и смели, модни решения.

kakvodanosim4.dressyou.bg

Деним

Когато говорим за модни тенденции не може да не споменем денима. През новата година ултра-стегнатите дънки ще отстъпят място на такива с висока талия и леко разкроен силует. Също така ще са модерни дънките с клош от коляното както и наложилата се вече тенденция деним върху деним, при която можете спокойно да съчетаете дънкова риза с дънки или пола от същата материя.

kakvodanosim5.dressyou.bg.jpg

Какво да оставим в 2016-та?

Корсетите и дрехите тип-бельо няма да са актуални през новата година. Дантелените елементи бавно отстъпват място на изчистените и семпли материи без много декорации. Същото се отнася и за дънките с кройка скини или тип цигара.

Това са някои от първите тенденции в модата за новата година, за останалото ще трябва да почакаме и да видим с какво ще ни изненадат дизайнерите. Но тези първи насоки са достатъчни за да знаем с какво ново да попълним гардроба си и да не ни посрещнат първите пролетни дни неподготвени.

Пожелаваме ви една цветна и стилна нова година!

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response