close
Дамска мода

Експлозия от цветове през есента

dressyou_cvetna_gradina

 Шарени мотиви за цветно настроение

Всеки сезон идва със своите цветове и емоции. Модният свят е в очакване на нова експлозия от цветове през най-шарения сезон – есента. Няма да сбъркате ако заложите на интересни принтове през идващия сезон. Ярки принтове, щампи и мотиви ще греят върху дрехите и аксесоарите, за това побързайте да попълните гардероба с нещо цветно и оригинално. За да ви помогнем в избора сме подбрали за вас най-актуалните мотиви за сезона.

Цветна градина

Както през лятото, така и през есента на тази година ще се радваме на красиви флорални мотиви върху дрехи и аксесоари. През лятото преобладаваха ярки цветя на бял фон по роклите, а през есента те ще са в по-меки цветове и ще „цъфтят“ върху тъмен фон дори върху палта, чанти и обувки. Други ботаник елементи, които ще присъстват в облеклата и аксесоарите тази есен са разбира се листа, треви и други растения в топли, земни цветове.

Традиционни шевици

Традиционните шевици се радваха на голям успех по модните подиуми заедно с т.нар. трайбъл мотиви.Както шевиците така и трайбъл мотивите са страхотни за етно/бохо визии. Тези принтове са за хора, които обичат да експериментират и умеят да съчетават едноцветни дрехи с такива с много елементи по тях. Блузи, поли и аксесоари украсени с традиционни шевици бяха част дори от вечерни облекла съчетани със строга пола или панталон. Съчетанията са интересни и оригинални, за това не пропускайте да вземете нещо с етно мотив или шевица за тази есен.

dressyou_tradicionni_shevici

Животински свят

Животинките принтове никога няма да излязат от мода. Тази есен ще можем да се облечем с на ризи и поли на птици, пеперуди, както и леопардови и зебра принтове. Полъх от Африка и приключенска нотка ще присъства по витрини и гардероби през новия сезон. Ако не харесвате животински принтове, но искате да сте в крак с тенденциите, можете да заложите на акценти като шалче на птици, пера или леопардов принт, което да допълни едноцветно облекло в подходящ цвят.

Модна геометрия

Геометричните мотиви винаги са били класика, а тази година класиката грее в нови, нестандартни цветове и комбинации. Предизвикваме ви да бъдете авантюристични в облеклото си и да комбинирате дрехи с различни геометрични принтове и в различни цветове.

dressyou_modna_geometria

Оптична илюзия

Провокативни визии с много елементи, които са сякаш зрителна илюзия, това е една от смелите тенденции са есента.Комбинирането на такива дрехи е изкуство, но е сигурно, че с такъв тоалет няма да останете незабелязани.

Раета и карета

Още една класика за есента. Няма нищо, което да приляга на този сезон повече от каре или раета в сезонни цветове. Топлото карирано палто или жилетка крещи есенна носталгия. От Dressyou.bg следим последните модни тенденции за вас и предлагаме огромен избор от маркови дамски, мъжки и детски дрехи, на достъпни цени, с които да сте напълно готови да покорите новия сезон със стил. Разгледайте новите ни предложения и попълнете гардероба с нещо ново, качествено и модерно.

DressYou

The author DressYou

В онлайн магазин DressYou.bg предлагаме секънд хенд дрехи и аксесоари на водещи марки в модния бранш, с високо качество и доказан произход от Западна Европа. Нашите консултанти ще Ви съдействат при осъществяване на поръчката и ще получите избрания от Вас артикул в рамките на 3 работни дни, на посочен от Вас адрес.

Leave a Response