Регистрация

Често задавани въпроси

- Защо не мога да си въведа адреса?
- Когато въвеждате адреса си, трябва да напишете първите 1-2 букви и да се появи падащо меню, от което можете да изберете вашия град (област, регион). Ако не успеете, моля свържете се с нас по телефон, онлайн чат или имейл

- Как се връщат дрехи?
- Можете да върнете артикули към нас с касовите бележки и попълнен формуляр (там можете да посочите по какъв начин желаете да Ви бъде възстановена сумата – по банков път, чрез паричен превод или чрез вашият виртуален портфейл) на адрес: гр. Пловдив, ул. Съединение 19 (офис на спиди "Аримаг") , за ДресЮ АД.
Според общите усливия на сайта, връщането е за сметката на клиента.

- Ще получа ли потвърждение за поръчката си?
- Да, веднага след като завършите поръчката си, автоматично ще получите потвърждение за направена поръчка от dressyou.bg След като обработим поръчката Ви, ще получите имейл, в който ще видите статуса на поръчката Ви и номер на товарителница на пратката.
*В дните когато имаме промоции поръчката може да се забави с 1-2 работни дни.

- Колко струва доставката?
- Доставката в рамките на цялата страна е на стойност 4,40 лв, независимо дали изберете офис на куриерска фирма Спиди или удобен за Вас адрес.

- Какво е виртуален портфейл?
- Виртуалният портфейл е ваша лична виртуална сметка на сайта Dressyou.bg, която се актуализира след връщане или рекламация. Можете да ползвате наличността в портфейла си за следващи поръчки.

- Какви са моите размери?
- В описанието на всеки артикул можете да видите нашата таблица с размери за сравнение.

- Къде са артикулите, добавени в кошницата?
- Всички артикули, добавени в кошницата Ви за пазаруване, се резервират за вас в рамките на 30 минути, след което артикулите са свободни за резервация от други потребители. За по-удобно пазаруване можете да си запазвате артикулите които ви допадат в „Харесвани“ което ще ви улесни следващо пазаруване.

- Втора употреба ли са дрехите?
- Ние предлагаме дрехи втора употреба с високо качество и минимални следи от употреба. Повечето от артикулите, които са в категорията OUTLET са нови с етикет или такива с липсващ етикет.